Skip to main content

Online Marketing Bureau

Ontzorg jezelf van A tot Z

Qlikr Online Marketing. Met een bescheiden budget, heb je toegang tot een huis vol online marketing specialisten. We maken altijd gebruik van de allernieuwste technologie, zoals AI. Of het nu gaat om online marketing, content marketing of andere creatieve oplossingen. Wij optimaliseren jouw marketingstrategie.

Qlikr. Jouw online marketing bureau.

Qlikr bestaat uit een team van jonge online- en contentmarketeers, gecombineerd met ervaren marketeers met meer dan twee decennia ervaring. We stemmen alles af op jouw specifieke behoefte, van budget tot uitvoering van de marketingstrategie. Hierdoor kun jij je richten op waar je uitblinkt. Laat je marketingzorgen aan ons over, geniet van je nachtrust en wordt wakker met zichtbare resultaten. Is er iets beters?

Zelf zien wat we doen en wie we blij maken? Volg ons dan op LinkedIn.

Qlik snel

We kunnen je helpen met

Qlikr is een full service online marketing bureau. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt, voor precies datgene wat je op dat moment nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat jij de focus kunt leggen op datgene waar jullie goed in zijn. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Welke groei wil jij realiseren? Laat het ons weten!

Onze diensten

Social media beheer

Content creatie en Beheer

v.a. € 350,-

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Online Adverteren

Zoekmachine (SEA)

v.a. € 280,-

Qlikr Totaal

Je eigen Online Marketeer al vanaf één dag

E-mail marketing

Bereik jouw doelgroep via mail

Social media advertising

Adverteren op social media

v.a. € 280,-

Webredactie

Wervende teksten

v.a. € 99,-

Website bouwen

Jouw gloednieuwe wordpress website

Online ecosystem | Qlikr

Ons online ecosystem helpt

Weet jij niet goed waar je moet beginnen? Dan is het online ecosystem van Qlikr misschien iets voor jou. Het geeft inzicht in de online aanwezigheid en vindbaarheid van jouw organisatie, product of dienst. Het is belangrijk om de voor jou relevante kanalen en aspecten te herkennen, finetunen en op de juiste manier in te zetten zodat het elkaar versterkt. Wij kunnen je hierbij helpen!

Lees verder

Onze cases

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan één van onze cases.

“Destinatiemarketing is het beter op de kaart zetten van een bestemming. Voor Randmeren mochten wij de online omgeving opzetten, met onder andere een website, social media en Google Ads.”

Randmeren
Lees meer

“McDonald's Schiphol is voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Daarom hebben ze ons gevraagd een uitgebreide online wervingscampagne op te zetten.”

McDonald's Schiphol
Lees meer

“RVE is een planten- en bloemenexportbedrijf uit Rijnsburg. Voor personeelswerving ontwikkelde wij een succesvolle leadcampagne via Meta (Facebook en Instagram).”

RVE Plantenexport
Lees meer

De Qlikr beloftes

Qlik verder

Persoonlijk

We zijn niet alleen je marketingpartner, we willen jou en jouw bedrijf begrijpen. Jouw succes is ons succes en dit bereiken we met persoonlijk contact. Hoe drink jij je koffie?

Nieuwste technologieën

We ❤️ technologie. Daarom maken we gebruik van de allernieuwste technologieën, waaronder geavanceerde AI-tools, om jouw online marketing te optimaliseren en verrijken.

+ 20 jaar ervaring

Ons team bestaat uit doorgewinterde marketeers met meer dan twee decennia aan expertise, gecombineerd met enthousiaste Google gecertificeerde jongprofessionals die vernieuwende ideeën brengen.

Meten = weten

Bij Qlikr begrijpen we dat elke euro telt. Daarom sturen we iedere maand een rapportage, zodat je op de hoogte bent wat we uit jouw investering halen en waarom we de beslissingen nemen die we nemen.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van de laatste trends op gebied van online marketing? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Naam
E-mail

Is jouw er bedrijf klaar voor?

Val online op met Qlikr Online Marketing Bureau! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail, bel of app.