Skip to main content

Over ons

Wij weten de weg en helpen je graag

Over ons. Qlikr

Qlikr, aangenaam
Wij zijn Qlikr. Een jong online marketingbureau uit Leiderdorp. De mogelijkheden zijn ein-de-loos in de snelgroeiende online wereld. Bij Qlikr snappen we maar al te goed dat het soms te snel kan gaan. Gelukkig weten wij de weg en helpen je graag verder.

Qlikr bestaat uit een jong team, van online marketeers en content marketeers uit verschillende bedrijfstakken. Naast dit jonge team heb je toegang tot zeer ervaren marketeers met meer dan 20 jaar ervaring. Alles in aangepast op jouw behoefte. Van het budget tot de inzet van je marketing. Hiermee zorgen we dat jij kan doen waar je goed in bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je marketing. Nachtrust en dan opstaan met resultaat. Wat wil je nog meer?

Online opvallen. Dat gaan we samen doen! Ongeacht de grootte van je bedrijf of het marketingbudget. Kijk snel verder voor de mogelijkheden en diensten of neem contact met ons op.

Plan eerste gesprek in
Online ecosystem | Qlikr

Werken met ons online ecosystem

Bij Qlikr geloven we dat kritisch kijken naar jouw online omgeving je verder brengt. Een hulpmiddel hiervoor is ons online ecosystem. Alle aspecten in het online ecosystem – afzonderlijk en in samenhang – zijn daarop van invloed. Belangrijk om de voor jou relevante aspecten en kanalen in het ecosystem te (her)kennen, te finetunen en op de juiste manier in te zetten zodat ze elkaar versterken.

Lees meer

Waarom Qlikr?

Meten = weten

Bij Qlikr begrijpen we dat elke euro telt. Daarom sturen we iedere maand een rapportage, zodat je op de hoogte bent wat we uit jouw investering halen en waarom we de beslissingen nemen die we nemen.

Nieuwste technologieën

We ❤️ technologie. Daarom maken we gebruik van de allernieuwste technologieën, waaronder geavanceerde AI-tools, om jouw online marketing te optimaliseren en verrijken.

+ 20 jaar ervaring

Ons team bestaat uit doorgewinterde marketeers met meer dan twee decennia aan expertise, gecombineerd met enthousiaste Google gecertificeerde jongprofessionals die vernieuwende ideeën brengen.

Persoonlijk

We zijn niet alleen jouw marketingpartner, we willen jou en jouw bedrijf begrijpen. Jouw succes is ons succes en dit bereiken we met persoonlijk contact. Hoe drink jij je koffie?

Jij (de klant) staat centraal

Met het oog op persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat we kunnen groeien. Samen groeien we sneller. Om te kunnen groeien is het cruciaal om jou en jouw organisatie écht goed te begrijpen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en oprechte interesse in je situatie. Na het eerste (digitale) kopje koffie gaan we aan de slag met het plan en betrekken je hier actief bij. Na het verwerken van de aanpassingen zetten we de campagne op. Gedurende de campagne houden we je up-to-date van de voortgang. Zo weet je precies wat er gebeurt!

Plan eerste gesprek in

Klaar om samen te groeien?