Skip to main content

Over ons

Wij weten de weg en helpen je graag

Over ons. Qlikr

Qlikr, aangenaam
Wij zijn Qlikr. Een jong online marketingbureau uit Leiderdorp. De mogelijkheden zijn ein-de-loos in de snelgroeiende online wereld. Bij Qlikr snappen we maar al te goed dat het soms te snel kan gaan. Gelukkig weten wij de weg en helpen je graag verder.

Qlikr bestaat uit een jong team, van online marketeers en content marketeers uit verschillende bedrijfstakken. Naast dit jonge team heb je toegang tot zeer ervaren marketeers met meer dan 30 jaar ervaring. Alles in aangepast op jouw behoefte. Van het budget tot de inzet van je marketing. Hiermee zorgen we dat jij kan doen waar je goed in bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je marketing. Nachtrust en dan opstaan met resultaat. Wat wil je nog meer?

Online opvallen. Dat gaan we samen doen! Ongeacht de grootte van je bedrijf of het marketingbudget. Kijk snel verder voor de mogelijkheden en diensten of neem contact met ons op.

Plan eerste gesprek in

Jij (de klant) staat centraal

Met het oog op persoonlijk contact zorgen we er samen voor dat we kunnen groeien. Samen groeien we sneller. Om te kunnen groeien is het cruciaal om jou en jouw organisatie écht goed te begrijpen. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en oprechte interesse in je situatie. Na het eerste (digitale) kopje koffie gaan we aan de slag met het plan en betrekken je hier actief bij. Na het verwerken van de aanpassingen zetten we de campagne op. Gedurende de campagne houden we je up-to-date van de voortgang. Zo weet je precies wat er gebeurt!

Plan eerste gesprek in

Waarom Qlikr?

  • Persoonlijk contact elke maand weer
  • Gratis online plan
  • Data gedreven beslissingen
  • Gecertificeerde marketers
  • 10+ jaar ervaring in online marketing

Klaar om samen te groeien?