Skip to main content

Werkwijze

We beginnen met een Qlik. Daarna leveren we resultaat. Wij nemen je graag mee in onze werkwijze

Wat je kan verwachten?

Ondernemers houden zich graag bezig met datgene waar hun bedrijf goed in is. Vaak is dat iets anders dan marketing. Daarom ligt er geen focus op het op de juiste wijze in de markt zetten van je bedrijf. Of je hebt er simpelweg geen tijd voor om dit goed op te pakken. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je.

Hoe gaan wij te werk? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze. Per stap in het proces leggen we kort uit wat jij als onze klant kunt verwachten en what’s in it for YOU!

Plan eerste gesprek in

Online opvallen is enorm belangrijk voor je bedrijf. En dat is voor elk budget mogelijk. Je gaat verstelt staan met hoe weinig wij al tastbare resultaten voor je gaan behalen. Kijk snel verder voor de mogelijkheden en diensten of neem contact met ons op.

De voordelen van online marketing voor jouw bedrijf

  1. Inzicht in (het gedrag van) je doelgroep
  2. Jouw merk laten groeien door middel van online vindbaarheid
  3. Meten = weten. We zetten data om in een passende strategie. Voor jouw bedrijf en je doelgroep
  4. Snel, blijvend resultaat. Binnen elk budget

Onze werkwijze

1

Eerste kopje koffie of thee (of online)

Tijd voor een Qlik. Tijdens dit eerste gesprek willen we je bedrijf en de mensen achter je bedrijf leren kennen. Wat wil je bereiken met advertising, content management, SEO en wat nog meer. Samen zetten we de stip op de horizon. Een vertrekpunt om samen te starten.
2

Online plan

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw organisatie maken wij een gratis en vrijblijvend online marketingplan. Gratis…? Ja, gratis! In dit plan bespreken we de online kanalen die voor jouw organisatie interessant zijn. Daarnaast kijken we ook naar de kanalen we kunnen optimaliseren en intensiveren. Ook geven we een kostenindicatie in het plan bijbehorende resultaten.
3

Tweede kopje koffie (of online)

Nadat je het online marketingplan ontvangen hebt, lichten we het graag mondeling toe. Aan de hand van het gemaakte plan, bespreken we welke opties het beste zijn voor jouw bedrijf/organisatie.
4

Afstemmen en akkoord

Naar aanleiding van het gesprek optimaliseren wij, voor zover dat nodig is, het plan. Zodra het plan is geoptimaliseerd, stemmen we dit wederom met je af. Tevreden met het plan en de strategie? Dan ontvang je een offerte voor de afgesproken periode. Spring jij al een gat in de lucht? Dan gaan wij van start op de afgesproken datum.
5

Online (live)

Na akkoord gaan we aan de slag met de campagne(s). We starten met het inrichten van de campagne(s) en installeren van handige meettools. Zodra alles goed is ingesteld, zetten we de campagne(s) online. In de eerste periode verzamelen we vooral data om vervolgens de campagne(s) zo doelgericht mogelijk in te richten.
6

Optimalisatie

Wanneer er genoeg data is verzameld, gaan we de campagne(s) optimaliseren. We willen onderaan de streep zoveel mogelijk conversies (doelen, omzet, etc.) voor jou genereren.
7

Elke maand even bellen?

Iedere maand ontvang je een uitgebreide rapportage van ons. Vragen? Geen probleem. Wij lichten het graag toe.

Jouw bedrijf is er klaar voor!

Val online op met Qlikr! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail, bel of app.
Precies weten wat we doen? Bezoek onze diensten pagina.