Skip to main content

Diensten

Maatwerk online marketing diensten en diensten in begrijpbare pakketten.

Jouw bedrijf aanwezig in het hart van je doelgroep

Een goed vindbare website die converteert. Dat is wat elke ondernemer wil. We gaan er daarom van uit dat ook jij hierom staat te springen. Oh ja, je wil er vooral zo min mogelijk tijd aan besteden. We hebben het inmiddels wel door. Jij hebt een Qlik met Qlikr. En om die Qlik nog even aan te scherpen, geven we je graag nog wat meer inzicht in de voordelen:

  1. Inzicht in (het gedrag van) je doelgroep
  2. Jouw merk laten groeien door middel van online vindbaarheid
  3. Meten = weten. We zetten data om in een passende strategie. Voor jouw bedrijf en je doelgroep.
  4. Snel, blijvend resultaat. Binnen elk budget.
  5. Gebruik van AI wat zorgt voor efficiënter werken.

Al eens nagedacht hoe jij zorgt dat je je doelgroep bereikt? Wij in ieder geval wel. Daarom hebben we ze op deze pagina voor je uitgestald. Dus of je nu één dienst, of al onze specialiteiten nodig hebt. Wij staan bij Qlikr klaar voor jouw doelstellingen.

Bekijk hieronder onze Qlikr diensten en lees meer over alle mogelijkheden. Wil je een combinatie van de verschillende diensten? Een crossmediaal pakket is ook een optie! Neem contact met ons op.

Plan eerste gesprek in

We kunnen je helpen met:

Een goede basis geeft je bedrijf zekerheid en schaalbaarheid. Je zorgt er zo voor dat jouw bedrijf zich kan focussen op datgene waar jullie goed in zijn. Die rust zorgt niet alleen voor meer focus. Ook helpt het je om je onderneming schaalbaar te maken. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt, voor precies datgene wat je op dat moment nodig hebt. Zo helpen we al veel mooie bedrijven om te groeien. Welke groei wil jij realiseren? Laat het ons weten!

Bel ons

Social Media

Content creatie en Beheer

v.a. € 350,-

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Online Adverteren

Zoekmachine (SEA)

v.a. € 280,-

Qlikr Totaal

Je eigen Online Marketeer al vanaf één dag

E-mail marketing

Bereik jouw doelgroep via mail

Social media advertising

Adverteren op social media

v.a. € 280,-

Influencer Marketing

Campagnes die tellen!

Webredactie

Wervende teksten

v.a. € 99,-

Jij staat met jouw doelstelling centraal

Je kent het vast wel. Met sommige mensen heb je gewoon een Qlik. En die Qlik is wat wij nodig hebben voordat we aan de slag gaan. Daarom maken we graag eerst kennis met jou en met je bedrijf. Zo krijgen we een goed beeld van de uitdagingen en kunnen we nog beter inspelen op de behoefte van jou, en van je klant.

Plan eerste gesprek in

SHOW ME THE MO…. GRATIS STRATEGISCH PLAN

Je leest het helemaal goed. Wij maken vrijblijvend een strategisch plan voor je bedrijf. Zo kan je ons aan de tand voelen. Wees gerust, wij hebben een sterk gebit en zijn er van overtuigd dat we na dit plan samen aan de slag mogen. Vul onderstaand formulier in of geef ons een belletje.

Gaat onze telefoon nu over? Zo niet, dan ben je vast het formulier in aan het vullen. Gaaf!

Welke groei wil jij realiseren?