Diensten

Maatwerk online marketing diensten en diensten in begrijpbare pakketten.

Jouw bedrijf aanwezig in het hart van je doelgroep

Een goed vindbare website die converteert. Dat is wat elke ondernemer wil. We gaan er daarom van uit dat ook jij hierom staat te springen. Oh ja, je wil er vooral zo min mogelijk tijd aan besteden. We hebben het inmiddels wel door. Jij hebt een Qlik met Qlikr. En om die Qlik nog even aan te scherpen, geven we je graag nog wat meer inzicht in de voordelen:

  1. Inzicht in (het gedrag van) je doelgroep
  2. Jouw merk laten groeien door middel van online vindbaarheid
  3. Meten = weten. We zetten data om in een passende strategie. Voor jouw bedrijf en je doelgroep.
  4. Snel, blijvend resultaat. Binnen elk budget.

Al eens nagedacht hoe jij zorgt dat je je doelgroep bereikt? Wij in ieder geval wel. Daarom hebben we ze op deze pagina voor je uitgestald. Dus of je nu één dienst, of al onze specialiteiten nodig hebt. Wij staan bij Qlikr klaar voor jouw doelstellingen.

Bekijk hieronder onze Qlikr diensten en lees meer over alle mogelijkheden. Wil je een combinatie van de verschillende diensten? Een crossmediaal pakket is ook een optie! Neem contact met ons op.

Plan eerste gesprek in

Social Media

Content creatie en Beheer
v.a. € 300,-

Online Adverteren

Zoekmachine en Social Media
v.a. € 150,-

Web Redactie

Wervende teksten
v.a. € 99,-

SEO Marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Influencer Marketing

Campagnes die tellen
v.a. € 99,-

Je eigen Online Marketeer al vanaf één dag

Zoek je naar een gespecialiseerde online marketeer in SEO, SEA, Google Analytics, e-mail of social media marketing? Dan kunnen wij je verder helpen. Al vanaf 1 dag per week kun je één van de Online Marketeers van Qlikr inhuren. Dit noemen we het Qlikr Totaalpakket.

Vanzelfsprekend krijg je één vaste contactpersoon. Deze professional zorgt dat jouw vragen optimaal worden ingevuld. Je mag rekenen op de Qlikr expertise. Wist je trouwens dat al onze marketeers gecertificeerde Google  marketeers zijn? Wij vinden dat heel normaal.

Qlik verder
Online marketeer inhuren

Jij staat met jouw doelstelling centraal

Je kent het vast wel. Met sommige mensen heb je gewoon een Qlik. En die Qlik is wat wij nodig hebben voordat we aan de slag gaan. Daarom maken we graag eerst kennis met jou en met je bedrijf. Zo krijgen we een goed beeld van de uitdagingen en kunnen we nog beter inspelen op de behoefte van jou, en van je klant.

Plan eerste gesprek in

SHOW ME THE MO…. GRATIS STRATEGISCH PLAN

Je leest het helemaal goed. Wij maken vrijblijvend een strategisch plan voor je bedrijf. Zo kan je ons aan de tand voelen. Wees gerust, wij hebben een sterk gebit en zijn er van overtuigd dat we na dit plan samen aan de slag mogen. Vul onderstaand formulier in of geef ons een belletje.

Gaat onze telefoon nu over? Zo niet, dan ben je vast het formulier in aan het vullen. Gaaf!

Klaar om samen te groeien?