Skip to main content

Werkwijze

We beginnen met een Qlik. Daarna leveren we resultaat. Wij nemen je graag mee in onze werkwijze

Wat je kan verwachten?

Ondernemers houden zich graag bezig met datgene waar hun bedrijf goed in is. Vaak is dat iets anders dan marketing. Daarom ligt er geen focus op het op de juiste wijze in de markt zetten van je bedrijf. Of je hebt er simpelweg geen tijd voor om dit goed op te pakken. Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je.

Hoe gaan wij te werk? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze. Per stap in het proces leggen we kort uit wat jij als onze klant kunt verwachten en what’s in it for YOU!

Online opvallen is enorm belangrijk voor je bedrijf. En dat is voor elk budget mogelijk. Je gaat verstelt staan met hoe weinig wij al tastbare resultaten voor je gaan behalen. Kijk snel verder voor de mogelijkheden en diensten of neem contact met ons op.

Plan eerste gesprek in

Qlikr voordelen

  • Elke euro telt, daarom krijg je bij ons iedere maand een rapportage met wat je uit de advertenties haalt. Meten = weten!
  • Gebruik van de nieuwste technologieën, zoals AI, waardoor we efficiënter aan jouw campagnes kunnen werken
  • Jouw eigen team van online specialisten, gecombineerd met marketeers met 20+ jaar ervaring
  • Persoonlijke en proactieve communicatie waar je ècht wat aan hebt.
  • Gebruik van ons online ecosystem waardoor je alles uit jouw online omgeving gaat halen
  • Een gepersonaliseerde strategie voor jouw online omgeving

Onze werkwijze

1

Eerste kopje koffie of thee (of online)

Tijd voor een Qlik. Tijdens dit eerste gesprek willen we je bedrijf en de mensen achter je bedrijf leren kennen. Vervolgens kijken we naar de huidige online activiteiten met behulp van ons online ecosystem. Daarna bepalen we samen jouw doelen op het gebied van online marketing, denk aan advertising, social media, website en SEO. We sluiten af met een stip op de horizon, een vertrekpunt om samen te starten.
2

Online plan

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor jouw organisatie maken wij gratis en vrijblijvend een online plan. Gratis…? Ja, gratis! In dit plan bespreken we hoe wij alles uit jouw online omgeving kunnen halen. Bovendien geven we een kostenindicatie in het plan.
3

Afstemmen en akkoord

Vervolgens bespreken we het online plan, voor zover dat nodig is, kunnen we nog wijzigingen aanbrengen. Tevreden met het plan en de strategie? Dan kunnen we de offerte tekenen. Je zit bij ons niet vast een contract, je kunt altijd opzeggen.
4

Online (live)

Na akkoord gaan we aan de slag met de campagne(s). We starten met het inrichten van de campagne(s) en installeren van handige meettools. Zodra alles goed is ingesteld, zetten we de campagne(s) online. In de eerste periode verzamelen we vooral data om vervolgens de campagne(s) zo doelgericht mogelijk in te richten.
5

Optimalisatie

Wanneer er genoeg data is verzameld, gaan we de campagne(s) optimaliseren. We willen onderaan de streep zoveel mogelijk conversies (leads, omzet of bereik) voor jou genereren.
6

Elke maand even bellen?

Iedere maand ontvang je een uitgebreide rapportage van ons. Vragen? Geen probleem. Wij lichten het graag toe.

Jouw bedrijf is er klaar voor!

Val online op met Qlikr! Heb je vragen of wil je meer informatie over onze werkwijze? Mail, bel of app.

Precies weten wat we doen? Bezoek onze diensten pagina.