Skip to main content

Website laten maken?

Ben je op zoek naar meer vrijheid om zelf aanpassingen te maken? Of heb je een nieuw design nodig? Ontdek dan de op maat gemaakte website van Qlikr. Voor een betaalbare prijs een gloednieuwe website!

Qlik voor een afspraak

WordPress website maken

Een website is het presenteerblaadje van jouw onderneming. Ook al verkoop je een uniek product of geef je het gratis weg, met een slecht werkende website gaat het erg moeilijk worden. Het succes van een website hangt van verschillende factoren af. Wij, Qlikr, gaan van drie hele belangrijke uit. Een website moet conversiegericht zijn, responsive zijn en SEO geoptimaliseerd. Natuurlijk nemen we ook alle technische aspecten van een website mee. Daarom werken wij met Elementor. Dit is een eenvoudige page builder waardoor jij veel meer vrijheid krijgt. Je bent niet meer afhankelijk van de technische partij en kunt zelf pagina’s aanpassen of opzetten. Denk je dat wij een Qlik hebben? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken

Voordelen website bij Qlikr

We horen je denken, leuk wat jullie allemaal kunnen, maar wat heb ik er echt aan? Nou heel erg veel! De belangrijkste voordelen van een website bij Qlikr hebben we voor je op een rijtje gezet.

Mobile first principe

We hoeven jou niet te vertellen dat het zeer eenvoudig is geworden om op je mobiel dingen op te zoeken. Dit merken we ook in de cijfers bij onze opdrachtgevers. Daarom zorgen we dat iedere website geoptimaliseerd is voor mobiel, tablet en desktop. 100% responsive dus!

Conversiegericht

Met een duidelijke menustructuur en logische opbouw van landingspagina’s zorgen wij dat de potentiële bezoeker precies weet wat hij kan doen op jouw gloednieuwe WordPress website.

Gebruiksvriendelijk

Bij veel websites kun je weinig zelf aanpassen. Dit zorgt voor hoge kosten en veel schakelen met de technische partij. Onze websites worden gemaakt met Elementor. Hierdoor heb je zelf veel meer vrijheid om pagina’s aan te passen of aan te maken.

SEO-geoptimaliseerd

We zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google. Zo zorgen we voor de SEO en bovendien stellen we jouw Analytics goed in, inclusief conversies. Zo ga je data verzamelen waarmee je verder kunt!

Onze werkwijze

Het maakt niet uit of jouw website een nieuw design nodig heeft, de website nagemaakt moet worden of we een hele nieuwe website moeten maken. Qlikr weet wat te doen! Maar hoe gaan we te werk? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze.

1

Intake

We beginnen altijd met een intakegesprek. We vragen jullie naar de wensen en eisen van de website. Door dieper in te gaan op de functionaliteiten en look & feel krijgen we een goed beeld over de complexiteit van het bouwen van jullie nieuwe website. Op basis van dit gesprek stellen we een offerte op.
2

Design

Vervolgens gaan we verder met het design van de website. Door jullie huisstijl te combineren met de gewenste look & feel maken we diverse templates op. Dit is het 'skelet' van de website en laat zien wat waar op de webpagina's komt.
3

Bouw

Als het design akkoord is, gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We maken de templates, installeren de functionaliteiten en zorgen dat de website responsive is. Ook zijn we inzetbaar voor het redigeren of plaatsen van content op de website.
4

Activatie

Voordat we de website online zetten, testen we hem uitgebreid. We vragen jullie hierin te helpen. Zijn er dan nog dingen die ontbreken, kunnen we dit verwerken. Als iedereen tevreden is, zetten we de website live.
Plan een gesprek in

Kosten website maken

Je denkt er dus aan om een website door ons te laten maken? Goed idee! Maar hoeveel gaat dat kosten? Dit hangt van een aantal factoren af. Om te beginnen kijken we naar de grootte van de website, hoeveel basistemplates zijn er nodig en welke functionaliteiten moeten meegenomen worden. Functionaliteiten zijn eigenlijk de snufjes van een website. Denk aan zaken zoals een webshop, formulieren of een interactieve kaart. Hoe meer pagina’s en hoe complexer de functionaliteiten zijn, hoe hoger de prijs voor de website uitpakt. Daarnaast wordt er regelmatig gevraagd of we kunnen helpen met het vullen van de website. Natuurlijk kunnen we dit. Alleen dit heeft ook invloed op de prijs voor de bouw van jouw gloednieuwe WordPress website.

Kortom, de prijs voor het bouwen van een website hangt van veel punten af. Een eenvoudige website begint bij 1 à 2 duizend euro. Complexe websites kunnen tientallen duizenden euro’s kosten. Ons advies? Neem contact met ons op. Dan kunnen we aan de hand van jouw product, dienst of huidige website een inschatting maken.

Klaar voor een conversiegerichte website?

Qlik even op onderstaande knop en we gaan aan de slag!