Skip to main content

Ons team

Leer onze specialisten kennen

Samen en persoonlijk

Qlikr is een online marketingbureau met een jong team dat verder denkt dan andere bureaus. Onze ervaring in de offline wereld zorgt ervoor dat we unieke perspectieven kunnen bieden aan onze klanten. We geloven in samen groeien. Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons dan ook erg belangrijk. Een klik hebben met onze klanten is daarom essentieel voor ons werk.

Bij Qlikr vinden we de werksfeer bijna net zo belangrijk als het resultaat. We streven ernaar om een positieve en inspirerende werkomgeving te creëren voor ons team, zodat we het beste uit onszelf kunnen halen en daarmee ook het beste voor onze klanten kunnen leveren.

Kortom, als je op zoek bent naar een online marketingbureau dat niet alleen gericht is op resultaat, maar ook waarde hecht aan persoonlijk contact en een goede werksfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze specialisten

Je bent vast benieuwd wie er achter Qlikr Online Marketing zit? In een wereld waar technologie en creativiteit samensmelten, hebben wij ervoor gekozen om iets unieks te doen. We hebben de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) omarmd om onze teamleden op een innovatieve manier voor te stellen.

Door AI in te zetten willen we laten zien dat technologie meer is dan alleen een hulpmiddel; het is een uitbreiding van onze eigen creativiteit. Elk beeld op deze pagina vertelt een verhaal, het verhaal van een teamlid, verweven met de digitale penseelstreken van AI.

Robin | Qlikr

Robin

Online Marketeer | Operational Manager

Michel

Grafisch Vormgever

Rosalie | Qlikr

Rosalie

Online Marketeer | Contentmanager

Peter | Qlikr

Peter

Director

Kom jij bij ons werken?