Skip to main content

E-mail marketing

Communiceer direct met jouw doelgroep

Bereik jouw doelgroep met behulp van e-mail marketing!

Wil je meer Qliks naar je website? Actief contact houden met je klanten en je verkopen stimuleren? Breng je boodschap per e-mail over! E-mailmarketing is een van de meest effectieve vormen van marketing.

Voor iedere organisatie die wilt communiceren met de doelgroep is e-mail marketing interessant. In welke branche je dan ook werkzaam bent, non-profit, B2C of B2B, een grote of kleine organisatie, het maakt eigenlijk niet uit. Door nieuwsbrieven te versturen, hoort jouw doelgroep weer wat van je waardoor je in hun vizier blijft en zet je hen aan tot actie.

Geen kaas gegeten van e-mail marketing? Schakel onze hulp in. Wij zijn Mailchimp gecertificeerd, maar ook in andere systemen zijn we meer dan thuis. Of je nu alleen een ontwerp zoekt of ook de content uit handen wilt geven, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan eerste gesprek in

Voordelen van e-mail marketing

Wist je dat 91% van de marketeers een postitief return of investment behaalt met e-mailmarketing? We horen je denken: leuk dat je de doelgroep eenvoudig kunt bereiken, maar wat heb ik er écht aan? We hebben de voordelen van e-mail marketing voor je op een rijtje gezet:

  • Goede return of investment (ROI)
  • Goed meetbaar
  • Omzet verhogen
  • Eenvoudig te personaliseren
  • Je kunt e-mails makkelijk testen
  • Je bepaalt zelf de doelgroep
  • Korte doorlooptijd
Neem contact op

Onze werkwijze

1

Campagne opzetten

Om te beginnen zorgen we dat alle maillijsten goed zijn ingesteld, dit is namelijk de basis van de campagne. Vervolgens maken we een template in eigen huisstijl. Daarna zijn we klaar om aan de gang te gaan!
2

Content creatie

Weet jij niet precies wat er in de mailing moet komen? Wij hebben jarenlange ervaring in copywriten en testen en optimaliseren van kopteksten. Wij zullen het schrijven van de content op ons nemen.
3

Bijhouden & optimaliseren

Na het versturen van de mail begint het pas! In deze fase onderzoeken we wat wel en niet werkt. Zo kunnen we iedere keer een betere nieuwsbrief versturen en wordt de campagne steeds effectiever.

Ons werk

Kosten e-mailmarketing

De kosten voor e-mailmarketing zijn afhankelijk van wat jij wil. We beginnen altijd met opstartkosten. Hiermee zorgen we dat de basis van jouw e-mail campagne staat.  We stellen de klantenlijsten op, maken een opmaak template en zorgen we dat alle technische elementen van e-mail marketing goed zijn ingesteld. Hierdoor kunnen we alles goed in de gaten houden in de rapportage! De kosten hiervoor zijn eenmalig € 495,-. Vervolgens maken we de nieuwsbrieven op. Afhankelijk van eigen input, redigeerwerk of aanleveren van andere elementen ligt de prijs per nieuwsbrief gemiddeld op € 375,- .

Afspraak maken

Klaar om samen te groeien?