Skip to main content

SEO uitbesteden

Met een lang woord: Search Engine Optimization (Zoekmachineoptimalisatie)

SEO & Linkbuilding (hoger in Google)

SEO is een must in elke lange termijn marketingstrategie. Je zorgt hiermee niet alleen voor veel meer bezoekers op je site, ook versterkt het je merk. Een lijk kan je het best verstoppen op pagina 2 van Google, daar kijkt namelijk niemand. Dus of je nu op pagina 2, of op pagina 200 staat. Wij gaan zorgen dat er meer Qliks naar je site komen.

Qlikr Voordelen

  • Geen kosten per klik
  • Lange termijn strategie. Een investering die dividend blijft uitkeren
  • Gebruik van ons online ecosystem
  • Betere prestaties op relevante zoekwoorden.
Qlik om te scoren

Wanneer je klant zoekt naar jouw producten en/of diensten in Google, verschijnen eerst advertenties. Direct daaronder verschijnen de organische zoekresultaten. Verschil met de advertenties, is dat deze organische zoekresultaten in Google gratis zijn. En laat dat nu onze lievelingsprijs zijn voor een websitebezoeker.

Om meer van deze gratis Qliks naar je website te krijgen, wil je dat Google jouw pagina op de juiste manier waardeert. Dat doe je met SEO. Hier komt een hoop bij kijken. Denk aan de teksten en afbeeldingen op je pagina. Maar ook de techniek van je website is belangrijk. Denk hierbij ook aan meta-data en structured data. In mensentaal uitgelegd als: de taal die Google spreekt. Geen zorgen, wij zijn je vertaalbureau en zorgen dat dit goed is ingericht.

Bovenaan in Google!

SEO | Search Engine OptimizationZoekmachine optimalisatie
SEO

Ons werk

Hoe ziet het Qlikr SEO pakket er uit

Jij wil bovenaan in Google komen en daarom gaan wij je helpen. Maar wat zit er nu in zo’n SEO pakket? We gaan het je vertellen:

Uitgebreide intake

We willen weten wie je klant is en wat je doelen zijn. Zo zorgen we dat we vertrekken vanaf het juiste startpunt. Dat gesprek kan telefonisch, digitaal of face-2-face plaatsvinden. Net wat jij het makkelijkst vindt. In dit gesprek zetten we samen een stip op de horizon.

Plan van aanpak

Tijd voor een CT-scan van je website. Niet alleen de zichtbare, maar ook de onzichtbare dingen nemen we onder de loep. Vanaf dit punt weten we wat we aan moeten pakken. Dat begint vaak bij de teksten. Dit is niet alleen voor SEO, maar zeker ook voor de conversie belangrijk. Je wil namelijk dat je vindbare site dadelijk ook goed converteert. Vervolgens stellen we de juiste SEO module zo in dat ook de technische kant van SEO optimaal werkt. Links nodig? Wij gaan deze Qonnecties voor je maken.

Plan eerste gesprek in

Opstartkosten

SEO heeft in het begin net even wat meer werkzaamheden dan de doorlopende werkzaamheden. Daarom hanteren we bij onze SEO pakketten eenmalig opstartkosten.

Rapportage

Results matter. Juist ook bij SEO is het belangrijk om vinger aan de pols te houden. De eerste resultaten laten zich niet altijd aan het oppervlak zien, maar zeker in de data. We weten zo of we op het juiste spoor zitten zodat we kunnen zorgen voor blijvende resultaten voor jouw website.

Je eigen contactpersoon

Een projectmanager die van alles op de hoogte is. Zo heb je iemand om vragen aan te stellen en persoonlijk contact mee te hebben. Voor ons heel erg vanzelfsprekend.

 

Het is tijd om te scoren!

Jouw site beter vindbaar dan de onderkant van deze pagina? Dat kan. Vul het formulier in.