Skip to main content

Influencer marketing

Influencer marketing campagnes die tellen

Influencer Marketing

Staat je social media al als een huis? Of wil je nog meer impact? Qlikr beschikt over een ruime database van influencers, van vloggers en bloggers tot Instahelden. Van outdoor liefhebbers tot fashionchicks. We hebben het allemaal!

Interesse in een campagne met een influencer? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Influencer marketing is hot en happening en is nu niet meer weg te denken. Het heeft zich de afgelopen jaren bewezen naast de bestaande onlinemarketingkanalen en staat allang niet meer in de kinderschoenen.

Plan eerste gesprek in

Met onze campagnes zorgen wij ervoor dat de juiste influencer, de juiste content verspreid op het juiste moment. Liever een vruchtbare campagne met een kleine influencer dan een influencer met een immens bereik, maar met nul resultaat.

#1

Content van hoge kwaliteit

Influencers gaan voor je aan de slag en maken originele en creatieve content via hun social kanalen, via blogs of een combinatie van deze twee. De kennis en creativiteit van deze influencers is iets waar hun doelgroep op vertrouwt. Influencers maken content die écht bij je doelgroep past. Wanneer je de juiste influencer hebt, kun je snel en makkelijk dichter bij je doelgroep komen. Dat zijn namelijk zijn/haar volgers. Kies dus niet zomaar een influencer uit, maar doe onderzoek of hij/zij wel echt bij jouw bedrijf en jouw producten past en de juiste doelgroep heeft.

Wij helpen je graag verder!

#2

Vergroten van het online bereik (zet je stempel op online)

Influencers inzetten is een relatief makkelijke en goedkope manier om lokaal, nationaal en internationaal je producten of diensten aan de man te krijgen. Veel influencers hebben een groot online bereik wat veel ondernemers zonder betaalde advertenties niet hebben. Door influencers in te zetten bereik je snel veel mensen. Meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op en we gaan samen kijken hoe we het beste een influencer campagne kunnen opzetten.  

Wat gaan we voor je doen?

Uitgebreide intake

Voordat we überhaupt een contract aangaan is het natuurlijk belangrijk dat we elkaar gezien en gesproken hebben. Dit gesprek is ter oriëntatie zodat wij precies weten welke wensen er zijn. Dat eerste gesprek kan zowel via de mail, telefonisch, via social media maar liever face to face (videobellen). Wel zo gezellig. 

Na de intake maken we een selectie en leggen deze voor. Akkoord? Dan gaan we in gesprek met de influencers.

 

Plan eerste gesprek in

Campagnemanager

Je krijgt je eigen persoonlijke campagnemanager die van alles op de hoogte is. Wij houden van korte lijntjes en staan in nauw contact met de klant.

Kosten

De kosten per influencer campagne variëren van € 99,- tot € 1.000,-. Voor elk budget is er een influencer. Voor elk merk/bedrijf is er een influencer.

Klaar om samen te groeien?