Personeel te kort? Met deze leadstrategie is dat verleden tijd!

Voor RVE Plantenexport ontwikkelde wij een succesvolle leadcampagne.

RVE Plantenexport

RVE is een planten- en bloemenexportbedrijf uit Rijnsburg. Iedere week worden zo veel mogelijk supermarkten in Duitsland en België voorzien van planten. De producten van RVE zijn in meer dan 1500 winkels te vinden. Dit zijn een hoop ritten en hier is dan ook veel personeel voor nodig. En dat is waar Qlikr om de hoek komt kijken. Met een effectieve leadstrategie zorgen wij dat RVE Plantenexport niet meer over personeels te kort hoeft na te denken!

Skills

  • Social media
  • Meta
  • Copywriting

Meta campagne

We zijn begonnen met het opzetten van een Metacampagne om leads binnen te halen. Uiteraard niet voordat de doelgroep is gedefinieerd. We targetten op locatie en interesse, zodat we bereiken wie we willen bereiken. Vervolgens hebben we een leadcampagne ingesteld met als doel het genereren van conversies. Via het leadformulier worden een aantal vragen gesteld om een eerste selectie te maken. Dit leadformulier zorgt ervoor dat wij een selectie kunnen maken. Is dit alles? Nee tuurlijk niet! Doordat we meerdere soorten advertenties hebben gemaakt zien we wat wel en niet werkt. We blijven aan de knoppen draaien om het meeste uit de campagne te halen.

Resultaten

In 8 maanden tijd hebben we al veel bereikt met onze campagne. Daar zijn we trots op en dat delen we dan ook graag met jullie.

240.000
Bereik
1.2
miljoen weergaven
750
Leadformulieren ingevuld

Wat kan Qlikr voor jou betekenen?

Enthousiast geraakt van deze effectieve leadstrategie? We komen graag met je in gesprek. We drinken graag vrijblijvend een kop koffie om te sparren over hoe we jouw social media advertising kunnen verbeteren.