Succesvol adverteren? Begin bij wie je bent: website en huisstijl!

Hultzer Coaching is één van onze eerste klanten, door de jaren heen hebben we veel mogen doen voor dit bedrijf. Wat we geleerd hebben? Alleen adverteren heeft geen zin. Een functionele website met de juiste landingspagina’s zijn hiervoor cruciaal.

Hultzer Coaching

Jeanette Hultzer biedt verschillende vormen van coaching aan. Door balans-, relatie-, loopbaan- en stiefmoedercoaching helpt ze mensen die niet meer in balans zijn. Wij hebben samen met Jeanette gezorgd dat ook haar marketing in balans is. Een veel gemaakte fout van online adverteren is gewoon gaan. Als de huisstijl niet past bij de branche, of de landingspagina niet aansluit bij de advertentie, heeft adverteren geen zin. Precies hiermee hebben wij Hultzer Coaching geholpen. Zo hebben wij de huisstijl ontworpen, de website gebouwd en verzorgen wij al jaren de online campagnes.

Hultzer Coaching | Qlikr

Skills

  • Huisstijl
  • Website
  • Fotografie
  • Online adverteren (SEA)

Website

De website hultzercoaching.nl is gebouwd in het content management systeem (CMS) WordPress. In het geval van Hultzer Coaching waren twee punten belangrijk: gebruiksvriendelijkheid en huisstijl.

Gebruiksvriendelijkheid

Doordat steeds meer mensen via mobiel op een website terecht komen hebben we gekozen voor een mobile first design. Dit houdt in dat het webdesign in eerste instantie gemaakt wordt voor mobiele schermen. Daarnaast hebben we samen met de klant nagedacht over de inhoud van de website. In dit geval was het belangrijk om landingspagina’s voor coachingsvormen te maken, een kalender met activiteiten die Jeanette organiseert, referenties, een contactformulier en uiteraard de mogelijkheid om aan te melden voor de nieuwsbrief.

Huisstijl

Een huisstijl is de manier waarop een bedrijf zich naar buiten toe presenteert. Het is een combinatie van visuele elementen zoals kleur, lettertype, logo en fotografie. Door consistent gebruik van deze elementen wordt een bedrijf herkenbaar, zo ook Hultzer Coaching (al zeggen we het zelf). Toch zijn we in dit geval een stap verder gegaan. Coaching is namelijk een vak apart. Voor veel mensen ligt dit buiten de comfortzone en wil je ook niet met een ‘vreemde’ praten. Daarom hebben we Jeanette in de huisstijl centraal gezet. Het vertrouwde en warme gevoel moet helpen in de laatste stap: contact opnemen voor een coachingsessie.

Online adverteren (SEA)

Een belangrijk doel voor Hultzer Coaching was de online zichtbaarheid en verkeer naar website verhogen. Om deze reden hebben we gekozen om een Google Ads campagne op te zetten. Deze zorgt ervoor dat wanneer mensen zoeken naar coaching de website van Hultzer Coaching bovenaan verschijnt in de resultaten. Er draaien campagnes op de verschillende coachingvormen. De zoekwoorden kunnen sterk onderhevig zijn aan concurrentie. Het bijhouden en optimaliseren is daarom een must. Iedere maand maken we een rapportage met websitecijfers en resultaten uit de campagne. Dit zorgt ervoor dat wij inzichten hebben om de campagne te sturen. Bovendien geeft dit duidelijkheid voor de klant. Wat is het resultaat dat je behaalt met de campagne en wat doet het met de websitebezoekers!

Wat kan Qlikr voor jou betekenen?

Heb jij een nieuwe huisstijl nodig? Moeten we mee kijken naar jouw online omgeving? Of ben je gewoon enthousiast geraakt van deze case? We komen graag met je in gesprek.We drinken graag vrijblijvend een kop koffie om te sparren over wat we voor jou kunnen betekenen.