Skip to main content

Online Marketing Bureau Leiden

Website

Webshop

Online Marketing

Qlikr Online Marketing. De ideale mix van gedreven jonge online marketeers, gecombineerd met marketeers van 20+ jaar ervaring. Zo zorgen wij voor voor creatieve en verrassende oplossingen voor jouw groeiambitie. Eén van de beste online marketing bureau’s in regio Leiden.

Qlikr. Online marketing in Leiden

Welkom bij Qlikr, het online marketingbureau in regio Leiden. Wij zijn er voor ondernemers met online groeiambitie. Maar, waarom wij? Er zijn talloze marketing agency’s te vinden. Vele daarvan richten zich op enkele aspecten van online marketing of missen waar het ècht om gaat: wat is er nu nodig! Daarom werken we bij Qlikr met ons online ecosystem. Dit laat zien welke communicatiekanalen- en middelen er zijn, welke jij gebruikt of juist ontbreken en hoe je deze zo optimaal mogelijk kan inzetten. We stemmen alles af op jouw specifieke behoefte, van budget tot uitvoering van de marketingstrategie. Hierdoor kun jij je richten op waar je uitblinkt. Laat je marketingzorgen aan ons over, geniet van je nachtrust en wordt wakker met zichtbare resultaten. Is er iets beters?

Zelf zien wat we doen en wie we blij maken? Volg ons dan op LinkedIn.

Online marketing uitbesteden in Leiden?

Is jouw onderneming klaar voor de volgende stap? En ben je benieuwd hoe Qlikr je hierbij kunt helpen? Plan dan een gratis strategiegesprek aan. We komen graag sparren over jouw groeiambitie.

Snel blijvend resultaat. Binnen elk budget
Meetbare resultaten met èchte cijfers
Persoonlijke samenwerking in Leiden
Alle specialisten onder één dak
Meer efficiëntie door gebruik AI
Plan gratis strategiegesprek

Gratis quickscan (t.w.v. € 395,-)

Weten hoe je het nu online doet? En waar kansen liggen? Vraag een gratis quickscan aan.

For security verification, please enter any random two digit number. For example: 87

Onze belangrijkste diensten

Qlikr Online Marketing. een full service digital agency in Leiden. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt, voor precies datgene wat je op dat moment nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat jij de focus kunt leggen op datgene waar jullie goed in zijn. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Welke groei wil jij realiseren? Laat het ons weten!

Alle diensten

Social media beheer

Content creatie en Beheer

v.a. € 350,-

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Online Adverteren

Zoekmachine (SEA)

v.a. € 280,-

Qlikr Totaal

Je eigen Online Marketeer al vanaf één dag

E-mail marketing

Bereik jouw doelgroep via mail

Social media advertising

Adverteren op social media

v.a. € 280,-

Webredactie

Wervende teksten

v.a. € 99,-

Website bouwen

Jouw gloednieuwe wordpress website

Onze cases

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan één van onze cases.

“Destinatiemarketing is het beter op de kaart zetten van een bestemming. Voor Randmeren mochten wij de online omgeving opzetten, met onder andere een website, social media en Google Ads.”

Randmeren
Lees meer

“McDonald's Schiphol is voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Daarom hebben ze ons gevraagd een uitgebreide online wervingscampagne op te zetten.”

McDonald's Schiphol
Lees meer

“RVE is een planten- en bloemenexportbedrijf uit Rijnsburg. Voor personeelswerving ontwikkelde wij een succesvolle leadcampagne via Meta (Facebook en Instagram).”

RVE Plantenexport
Lees meer

Is jouw bedrijf er klaar voor?

Val online op met Qlikr Online Marketing Bureau in Leiden! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail, bel of app.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau helpt bedrijven met het verbeteren van hun online aanwezigheid en zichtbaarheid op het internet. Grofweg omvat dit betaalde advertenties en organische vindbaarheid via zoekmachines.

Betaalde advertenties zijn mogelijk via zoekmachines en social media. Denk bijvoorbeeld aan Google, Facebook, Instagram, TikTok of Snapchat. Met Google Ads word je zichtbaar in de zoekresultaten van Google door middel van advertenties. Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden, die bijna eindeloos zijn. Een specialist zal jouw wensen grondig analyseren om te bepalen welke advertentiestrategie het beste past bij jouw website. Maar adverteren hoeft natuurlijk niet alleen op Google! Op vrijwel alle social media-platforms kun je ook adverteren. Denk maar aan wanneer je zelf door je feed op Instagram, Facebook, Snapchat of TikTok scrolt. Je ziet voortdurend advertenties.

Organische vindbaarheid houdt in dat je zonder het inkopen van advertenties een hogere positie bereikt op zoekmachines. Dit valt onder SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie.

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Online marketing biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. De belangrijkste is dat het je kansen biedt om zichtbaar te worden via het internet. Zonder online marketing ben je niet zichtbaar op het internet en is het dus erg lastig om jouw bedrijf/website te vinden. Automatisch zorgt dit ervoor dat het heel moeilijk is om verkopen te krijgen via het internet. Dit zal dan voornamelijk via mond-op-mond en offline marketing moeten komen.

Bovendien biedt online marketing je de kans om meetbaar te groeien. Online marketing biedt gedetailleerde analyses en rapportages, waardoor bedrijven precies kunnen zien welke campagnes effectief zijn en welke niet. Dit helpt bij het optimaliseren van toekomstige marketingstrategieën.

Tot slot is online marketing een uitstekende methode om jouw (misschien wel specifieke) doelgroep te bereiken. et tools zoals zoekmachine-advertenties (SEA) en sociale media advertenties kunnen bedrijven zeer specifiek targeten op demografie, interesses en gedrag van de gebruikers, wat de effectiviteit van de campagnes verhoogt.

Waarom moet je kiezen voor een online marketing bureau?

Online marketing kost veel tijd en je moet de weg kennen. Als ondernemer heb je vaak veel aan je hoofd, zeker als er veel personeel rondloopt, we zien vaak dat de online marketing hierdoor erbij inschiet.

Bovendien is online marketing erg breed. Voor veel bedrijven is het hierdoor niet haalbaar om een online marketeer in dienst te nemen die verstand heeft van alle soorten online marketing. Bij Qlikr, een online marketing bureau in Leiden, hebben we allerlei specialisten die jouw werk uit handen kunnen nemen. We beschikken over de nieuwste tools en technieken, kunnen tijd en middelen besparen en helpen bij het behalen van betere resultaten.

Wat doet een online marketeer?

Een online marketeer ontwikkelt en implementeert strategieën om de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren. Dit kan inhouden het beheren van social media accounts, het creëren van content, het analyseren van webverkeer en het optimaliseren van campagnes voor betere prestaties.