Skip to main content

Qlikr is live! Na lange voorbereidingen in 2020 kunnen we in 2021 van start met Qlikr! Afgelopen jaar hebben we onder Campaigns&Results gewerkt aan een online tak wat geresulteerd is in Qlikr. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het automatiseren van online marketing processen en het optimaliseren van het klantproces. Want bij Qlikr draait alles om de klant. Maar nu is het dan eindelijk zover! Qlikr is live.

De mogelijkheden binnen Online Marketing zijn ein-de-loos in de snelgroeiende onlinewereld. Wij van Qlikr snappen maar al te goed dat het soms te snel kan gaan. Gelukkig weten wij de weg en helpen je graag handje.

Qlikr bestaat uit een jong team, van online marketeers en content marketeers uit verschillende bedrijfstakken. Naast dit jonge team heb je toegang tot zeer ervaren marketeers met ervaring van 30+ jaar. Geen dure pakketten, maar flexibele afspraken en een duidelijke visie voor de toekomst. Wij werken niet VÓÓR maar MET onze klanten. Ontzorgen, werk uit handen nemen en onze kennis delen met onze klanten, dat is wat wij doen.

Onze werkwijze

1

Eerste kopje koffie of thee (of online)

2

Online plan

3

Tweede kopje koffie (of online)

4

Afstemmen en akkoord

5

Online (live)

6

Optimalisatie

7

Elke maand even bellen?

Graag online opvallen? Wij bij Qlikr zijn ervan overtuigd dat online marketing niet duur hoeft te zijn. Met en klein budget kom je heel ver! Kijk snel verder voor de mogelijkheden en diensten of neem contact met ons op.

ik wil online opvallen!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van de laatste trends op gebied van online marketing? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Naam
E-mail