Skip to main content

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt ervoor dat je via links van andere websites, bezoekers naar jouw website trekt. Het gaat dan vooral om links van gerenommeerde en relevante websites. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van je SEO-strategie, omdat zoekmachines links beschouwen als een indicatie van de kwaliteit en relevantie van een website. Bovendien kan linkbuilding substantieel bijdragen aan een hogere ranking in die zoekmachines. Oftewel, meer verkeer naar je website, meer autoriteit en meer geloofwaardigheid in jouw eigen branche.

“Het online ecosystem van Qlikr geeft inzicht in je huidige websiteverkeer. Hoe komen bezoekers binnen en waar komen ze vandaan. Binnen je SEO-strategie helpt het je een geheel eigen, unieke linkbuilding strategie te ontwikkelen. Qlikr zet online diensten in die de zichtbaarheid van je website structureel verbetert.”

Maak een afspraakMeer over linkbuilding

Misschien ook interessant?

Website

Alles draait om online aanwezigheid, zichtbaarheid en vindbaarheid. De website is…

Contentmarketing

De essentie van contentmarketing is het maken en verspreiden van waardevolle en relevante content. Niet alleen om nieuwe klanten aan te trekken en te bereiken maar ook…

SEO

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is ‘de kunst’ van het slim optimaliseren van je webcontent waardoor…

Waarom werken met het online ecosystem?

Jouw marketingdoelstelling: duurzaam de juiste doelgroepen bereiken via de juiste on- en offline kanalen. Het online ecosystem van Qlikr laat zien welke communicatiekanalen en -middelen er zijn, welke jij gebruikt of juist ontbreken en hoe je deze zo optimaal mogelijk kan inzetten. Inzicht begint altijd met een kritische analyse van hoe je het nu doet (cijfers dus!) en waarmee. Hoe effectief is je huidige online omgeving (website), welke kanalen en middelen gebruik je. Hoe, waarom, voor wie, wanneer. En niet alleen dat, klopt ook de samenhang, zet je je middelen logisch in en vooral, versterkt the medium the message (…en andersom natuurlijk).

“Met ons online ecosystem laten we jou zien wat anders of beter kan, wat ontbreekt en… waar beslist nog kansen liggen. Qlikr zet online diensten in die jouw marketingcommunicatiemix 100% resultaatgericht versterken.”

Terug naar online ecosystem

Je online communicatie verbeteren maar je weet niet zo goed hoe? Bij Qlikr hebben we de kennis en ervaring in huis!