Skip to main content

Analyse en performance

Voor al je online marketingactiviteiten geldt dat rapportage de basis is voor een heldere analyse van je online activiteiten. Wat verkoopt wel/niet, bereikt de boodschap jouw doelgroep? En natuurlijk, welke online media en middelen scoren het best of juist niet. Aspecten die het totaalbeeld vormen van je online performance. Zeg maar jouw dashboard met meters en knoppen. Door regelmatig kritisch naar je resultaten te kijken en te analyseren wordt duidelijk welke kanalen e/o campagnes succesvol zijn en waar ruimte is voor verbetering. Rapportage en analyse zijn essentieel voor een succesvolle online marketingstrategie. Het helpt je betere beslissingen te nemen, prestaties te optimaliseren en het rendement op je marketingkosten te verbeteren.

Analyse en performance | Qlikr

“Met het online ecosystem van Qlikr heb je de beschikking over tools om resultaat en rendement van je online activiteiten te meten en te analyseren. Qlikr zet online diensten in die helpen om je online performance te optimaliseren.”

Maak een afspraakOnze diensten

Misschien ook interessant?

Website

Alles draait om online aanwezigheid, zichtbaarheid en vindbaarheid. De website is…

Contentmarketing

De essentie van contentmarketing is het maken en verspreiden van waardevolle en relevante content. Niet alleen om nieuwe klanten aan te trekken en te bereiken maar ook…

SEO

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is ‘de kunst’ van het slim optimaliseren van je webcontent waardoor…

Waarom werken met het online ecosystem?

Jouw marketingdoelstelling: duurzaam de juiste doelgroepen bereiken via de juiste on- en offline kanalen. Het online ecosystem van Qlikr laat zien welke communicatiekanalen en -middelen er zijn, welke jij gebruikt of juist ontbreken en hoe je deze zo optimaal mogelijk kan inzetten. Inzicht begint altijd met een kritische analyse van hoe je het nu doet (cijfers dus!) en waarmee. Hoe effectief is je huidige online omgeving (website), welke kanalen en middelen gebruik je. Hoe, waarom, voor wie, wanneer. En niet alleen dat, klopt ook de samenhang, zet je je middelen logisch in en vooral, versterkt the medium the message (…en andersom natuurlijk).

“Met ons online ecosystem laten we jou zien wat anders of beter kan, wat ontbreekt en… waar beslist nog kansen liggen. Qlikr zet online diensten in die jouw marketingcommunicatiemix 100% resultaatgericht versterken.”

Terug naar online ecosystem

Je online communicatie verbeteren maar je weet niet zo goed hoe? Bij Qlikr hebben we de kennis en ervaring in huis!