Skip to main content

Qlikr = Mailchimp Email Marketing Certified!

Qlikr is Mailchimp gecertificeerd (Email Marketing Certified), en daar zijn we erg blij mee! Maar wat is Mailchimp? Mailchimp is een Amerikaans platform voor marketingautomatisering en e-mailmarketingservice, die door bedrijven wordt gebruikt om hun mailinglijsten te beheren en e-mailmarketingcampagnes en automatiseringen te maken om naar klanten te verzenden. Zien wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wat is Mailchimp?

Het antwoord op de vraag: ‘Wat is MailChimp?’. MailChimp is een mail-programma waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven kan  opmaken en versturen voor email marketing. Mailchimp is zeer toegankelijk in het gebruik en het gebruik is ook snel aan te leren. Door het makkelijk drag and drop systeem zet je in één handomdraai aantrekkelijk nieuwsbrieven in elkaar!

Analyseren van je e-mail marketing

Je hebt een mooie e-mail campagne opgezet en verstuurd en nu? Meten is weten! Binnen Mailchimp is het mogelijk data te analyseren. Denk hierbij aan het percentage geopende mails, welke links hierbij zij aangeklikt en wat de frequentie hiervan is. Zo kan je bijvoorbeeld een knop ergen anders zetten omdat je ziet dat er de vorige keer niet op geklikt is.

Daarnaast is het ook mogelijk om A/B testen uit te voeren. Door verschillende versies van je campagne te versturen, kun je aan de hand van data kijken welke variant van je campagne het meeste resultaat oplevert.

Hulp nodig bij e-mailmarketing of MailChimp?

Vind je het lastig om zelf met MailChimp te werken of heb je er gewoonweg geen tijd voor?Wij helpen je graag bij het opzetten van een MailChimp account, het importeren van bestaande e-mailadressen en het creëren van inschrijfformulieren. Ook kunnen we template opmaken in de huisstijl van jouw organisatie! Benieuwd? Neem snel contact met ons om en start deze week nog met aantrekkelijke e-mail marketing!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van de laatste trends op gebied van online marketing? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Naam
E-mail