Skip to main content

Betaalbare Employer Branding

Werken bij-website

Inzet online kanalen

Heldere rapportages

In een sterk concurrerende arbeidsmarkt is het essentieel om als werkgever gezien te worden. Dit hoeft echter niet met een duur recruitmentbureau. Qlikr, een betaalbaar online marketingbureau, specialiseert zich in het effectief opzetten van online wervingscampagnes.

Employer Branding: betaalbare online wervingscampagnes

Employer branding is essentieel voor elk bedrijf dat nieuw personeel zoekt. In andere woorden: in een tijd waarin de arbeidsmarkt steeds competitiever wordt, is het belangrijk om als werkgever online zichtbaar te zijn. Hier komt Qlikr om de hoek kijken. Geen duur recruitment bureau, maar een betaalbaar online marketing bureau dat weet wat een werkgever nodig heeft. We zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve en kostenefficiënte online wervingscampagnes, waarbij je iedere maand een heldere rapportage krijgt met hoeveel leads je hebt behaald. Zo weet je echt wat je uit je online personeelswerving haalt!

De cijfers

66+
bedrijven gingen je voor
600%
gemiddeld meer bereik
2000+
sollicitaties

Waar kunnen we mee helpen?

Werken bij-website

Een belangrijk onderdeel is hoe jouw vacatures online staan. Een werken bij-site kan hier erg bij helpen. We maken een design dat past bij jouw huisstijl en zorgen dat de vacatures online komen te staan.

Social media marketing

Inzet van betaalde campagnes op voor jullie interessante social media kanalen. We hebben specialisten voor Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat en TikTok.

Google Ads

Inzet van advertenties via zoeknetwerk, displaynetwerk en/of YouTube. Afhankelijk van wat voor jullie situatie het beste is!

Webredactie

Een belangrijke succesfactor voor het vervullen van jouw vacatures zijn de teksten. Ons team van specialisten weet zich als geen ander te verplaatsen in jouw doelgroep. Voor een betaalbare prijs wervende vacatureteksten die het verschil maken.

Waarom jouw personeelswerving bij ons uitbesteden?

Online arbeidscommunicatie via Qlikr

Betaalbaar: geen duur recruitmentbureau, maar optimale inzet van de online kanalen

100% creatieve campagnes

Persoonlijk: alsof je een nieuwe collega hebt

Maandelijkse rapportage: hoeveel sollicitaties krijg jij per kanaal?

Plan gratis adviesgesprek

Hoe pakken we dit aan?

Onze werkwijze is flexibel. Ben je op zoek naar een partij die je personeelswerving online van A tot Z overneemt? Dan lopen we onze volledige werkwijze door. Ben je alleen op zoek naar een partij die jouw campagne idee inzet via de juiste kanalen? Geen probleem. Wij zijn jouw bureau die je helpt met precies wat jij nodig hebt!

1

Basis

We starten bij de basis. Hoe staan jouw sollicitaties online, is er een Werken bij-website en zijn de teksten van jouw vacatures pakkend genoeg? We kunnen je overal bij helpen!
2

Online kanalen

Vervolgens kijken we naar de voor jouw effectieve online kanalen. Instagram, Facebook, Google Ads of YouTube? Geen probleem. Wij zetten jouw online wervingscampagne effectief in!
3

Rapportage

Elke euro telt, dat begrijpen we. Daarom krijg je iedere maand een heldere rapportage met èchte cijfers. Zo zie je iedere maand weer uit welk kanaal, met welke campagne de beste sollicitaties binnen komen.

Onze succesverhalen

“RVE is een planten- en bloemenexportbedrijf uit Rijnsburg. Voor personeelswerving ontwikkelde wij een succesvolle leadcampagne via Meta (Facebook en Instagram). Maandelijks behalen we met deze campagne meer dan 100 leads.”

RVE Plantenexport
Lees meer

“McDonald's Schiphol is voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Daarom hebben ze ons gevraagd een uitgebreide online wervingscampagne op te zetten. Maandelijks behalen we met deze campagne meer dan 20 sollicitaties!”

McDonald's Schiphol
Lees meer

Employer branding uitbesteden?

Val op met Qlikr: jouw online arbeidscommunicatie specialist! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail, bel of app.

Neem contact op