Skip to main content

Marketingstrategie

De online marketingstrategie is een onderdeel van je totale marketingstrategie. En omvat alle plannen en acties die je – voor de korte en langere termijn – inzet om je bedrijf, product of dienst via de online kanalen te promoten en te verkopen. Een effectieve online marketingstrategie begint met een doelstelling. Aansluitend bepaal je welke boodschap (belofte) ‘t beste aansluit bij jouw doelgroepen – zeg maar je marketingcampagne. Daarna kies je de juiste middelen en kanalen. Een strategisch goed doordacht plan, met meetbare doelen en een gedetailleerde uitvoering is de best denkbare, solide basis.

Marketingstrategie | Qlikr

“Het online ecosystem van Qlikr doorloopt alle kritische elementen van je huidige (of gewenste) marketingstrategie, keuzes en natuurlijk resultaten. Die evalueren we en kijken waar optimalisatie nodig en mogelijk is. Qlikr zet online diensten in ter aanvulling of versterking van je marketingcommunicatiestrategie.”

Maak een afspraakOnze diensten

Misschien ook interessant?

Website

Alles draait om online aanwezigheid, zichtbaarheid en vindbaarheid. De website is…

Contentmarketing

De essentie van contentmarketing is het maken en verspreiden van waardevolle en relevante content. Niet alleen om nieuwe klanten aan te trekken en te bereiken maar ook…

analyse en performance

Voor al je online marketingactiviteiten geldt dat rapportage de basis is. Door regelmatig kritisch naar je resultaten te kijken en te analyseren wordt duidelijk…

Waarom werken met het online ecosystem?

Jouw marketingdoelstelling: duurzaam de juiste doelgroepen bereiken via de juiste on- en offline kanalen. Het online ecosystem van Qlikr laat zien welke communicatiekanalen en -middelen er zijn, welke jij gebruikt of juist ontbreken en hoe je deze zo optimaal mogelijk kan inzetten. Inzicht begint altijd met een kritische analyse van hoe je het nu doet (cijfers dus!) en waarmee. Hoe effectief is je huidige online omgeving (website), welke kanalen en middelen gebruik je. Hoe, waarom, voor wie, wanneer. En niet alleen dat, klopt ook de samenhang, zet je je middelen logisch in en vooral, versterkt the medium the message (…en andersom natuurlijk).

“Met ons online ecosystem laten we jou zien wat anders of beter kan, wat ontbreekt en… waar beslist nog kansen liggen. Qlikr zet online diensten in die jouw marketingcommunicatiemix 100% resultaatgericht versterken.”

Terug naar online ecosystem

Je online communicatie verbeteren maar je weet niet zo goed hoe? Bij Qlikr hebben we de kennis en ervaring in huis!