Skip to main content

Social media marketing

Speel jezelf in de kijker met een vlammende social media marketing strategie. Adverteren of beheer van jouw social kanalen? Qlikr is jouw online partner!

Wat is social media marketing?

In de digitale wereld van vandaag is social media marketing niet meer weg te denken als onderdeel van een effectieve online marketingstrategie. Social media marketing kent grofweg twee essentiële benaderingen. Enerzijds is er het gericht adverteren, waarbij je kunt targeten op interesses, beroepen of vele andere specifieke kenmerken om zo je ideale doelgroep te bereiken. Anderzijds is er het creëren en onderhouden van een hechte community op je eigen social media kanalen, waarbij engagement en merkloyaliteit centraal staan. Beide methoden zijn cruciaal en kunnen, afhankelijk van jouw strategie en doelen, afzonderlijk of in combinatie worden ingezet om de impact van jouw onderneming in de digitale wereld te maximaliseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Social media adverteren uitbesteden

Adverteren op social media is een snelle en effectieve manier om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Door gericht te adverteren kunnen we specifieke gebruikers bereiken die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Of het nu gaat om het vergroten van je merkbekendheid, het stimuleren van verkopen of afspraken, sociale media bieden diverse advertentiemogelijkheden aangepast aan jouw specifieke doelen.

Meer over social media adverteren

Social media beheer uitbesteden

Naast het adverteren is het beheer van jouw social media kanalen cruciaal. Dit gaat over het regelmatig plaatsen van content, interactie met je volgers en het opbouwen van een authentieke aanwezigheid online. Met ons beheer zorgen we voor een consistente stroom van relevante en boeiende content, afgestemd op jouw merk en de interesses van je doelgroep. En niet onbelangrijk, we doen dit voor een betaalbare prijs.

Meer over social media beheer

Ons werk

Randmeren | Qlikr

Voor Randmeren verzorgen wij al jaren het social media beheer. Door middel van user generated content bouwden we een hechte community op Instagram. Ondertussen heeft het kanaal al meer dan 1300 volgers!

Randmeren
Lees meer
McDonald's Schiphol | Qlikr

Jouw merk in de spotlights? Benieuwd hoe we dit doen? Check onze te gekke online wervingscampagne voor McDonald's Schiphol. Via diverse social campagnes zorgden wij maandelijks voor meer dan 20 sollicitaties!

McDonald's Schiphol
Lees meer
RVE Plantenexport | Qlikr

Wil jij weten hoe wij bedrijven helpen? Kijk dan naar onze succesvolle online campagne voor RVE Plantenexport. Met onze slimme leadstrategie aanpak op social media behalen we iedere maand meer dan 90 leads!

RVE Plantenexport
Lees meer

Social media marketing voordelen

Social media marketing biedt vele voordelen voor bedrijven en merken van iedere omvang. Enkele die we met je willen delen:

  • Verhoog je zichtbaarheid
  • Doelgerichte reclame
  • Positieve kosten-effectiviteit
  • Toename website verkeer
  • Verbeterde merkloyaliteit

Wij zijn Qlikr, aangenaam

Qlikr Online Marketing. Met een bescheiden budget heb je toegang tot een huis vol online marketing specialisten. Bij Qlikr Online Marketing maken we altijd gebruik van de allernieuwste technologie, zoals geavanceerde AI-tools. Of het nu gaat om online marketing, content marketing of andere creatieve oplossingen, zo optimaliseren en verrijken we jouw marketingstrategie. Door de ideale mix van marketeers met meer dan 20 jaar ervaring en jonge, gedreven enthousiastelingen die een vernieuwende wind laten waaien is Qlikr jouw partner. Happiness is just one Qlik away!

Social media marketing uitbesteden?

Benieuwd hoe we voor jouw bedrijf een vlammende social media strategie kunnen ontwikkelen? Qlik dan op onderstaande knop en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.