Skip to main content

Ons team

Leer onze specialisten kennen

Waarom Qlikr?

Qlikr is een online marketingbureau met een jong team dat verder denkt dan andere bureaus. Onze ervaring in de offline wereld zorgt ervoor dat we unieke perspectieven kunnen bieden aan onze klanten. We geloven in samen groeien en persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Een klik hebben met onze klanten is daarom essentieel voor ons werk.

Bij Qlikr vinden we de werksfeer bijna net zo belangrijk als het resultaat. We streven ernaar om een positieve en inspirerende werkomgeving te creëren voor ons team, zodat we het beste uit onszelf kunnen halen en daarmee ook het beste voor onze klanten kunnen leveren.

Kortom, als je op zoek bent naar een online marketingbureau dat niet alleen gericht is op resultaat, maar ook waarde hecht aan persoonlijk contact en een goede werksfeer, dan ben je bij Qlikr aan het juiste adres!

Qlikr DNA

We doen het goed of we doen het niet. Daarom maken we alles wat we doen inzichtelijk en kunnen jullie iedere maand mee kijken. Hierdoor maken we het nooit mooier dan het is. Wel zo eerlijk toch?

 

We doen het goed of we doen het niet. Daarom willen we eerst weten wie jullie echt zijn. Een strategisch online marketing plan die slaagt kunnen we namelijk alleen maken als we jullie door en door kennen.

Samen groeien? Qlikr weet de weg. Groeien doe je samen en kunnen we niet alleen, daarom houden we regelmatig contact om de advertenties te controleren en te checken of we nog op de goede weg zijn.

Onze specialisten

Robin

Online Marketeer

Rosalie

Contentmanager

Kom jij bij ons werken?