Skip to main content
Basis groei | Qlikr

Basis groei

Ben je klaar om jouw bedrijf te laten groeien, maar heb je niet het budget om direct alles aan te pakken? Geen zorgen, Qlikr.nl begrijpt jouw uitdagingen. Daarom hebben we het ‘Basisgroei Pakket’ ontwikkeld, speciaal voor bedrijven zoals het jouwe die op zoek zijn naar betaalbare, maar effectieve manieren om hun online aanwezigheid te vergroten.

  • Onderneming die meer uit online omgeving wilt halen
  • Eerste stappen in de online wereld
  • Budget tussen de € 500,- en € 1.000,- per maand
Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Bij Qlikr hanteren we een werkwijze die zich richt op meetbare resultaten en continue verbetering. On proces is gebaseerd op sprints van 6 maanden, waarbij elke fase, van analyse tot optimalisatie, is ontwerpen om de resultaten van jouw online marketingactiviteiten te maximaliseren.

Onze aanpak in sprints van 6 maanden zorgt voor een flexibel proces, waarbij we snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt en of jullie bedrijfsbehoeften. Iedere sprint begint met een goed gesprek over wat de behoeften zijn en hoe we dit a.d.h.v. ons online ecosystem het beste kunnen inzetten. Met Qlikr aan jouw zijde ben je verzekerd van een online partner die zich inzet voor groei en succes, sprint na sprint!

Onze sprints in fases

Fase 1: Analyse (maand 0-1)

Dit is de fundering voor het succes. In deze periode duiken we in de gebruikersgegevens, markttrends en klantgedrag. Deze analyse vormt de basis van onze strategie en zorgt ervoor dat elke actie die we nemen is gebaseerd op data.

Fase 2: Uitvoer (maand 1)

Met de inzichten uit de analysefase gaan we door naar de uitvoer. Afhankelijk van de kanaalkeuze zetten wij de sprint op. Bijvoorbeeld jouw nieuwe SEO strategie of online campagne via Google Ads.

Fase 3: Optimalisatie (maand 2 - 6)

Vervolgens begint de optimalisatiefase. In deze periode analyseren we de resultaten en maken we aanpassingen om het resultaat van de campagnes te verhogen. Deze stap is elke sprint cruciaal om ervoor te zorgen dat we - uiteindelijk - alles uit jullie online omgeving halen.

Fase 4: Evaluatie (maand 6)

Hoe is de sprint gegaan, hoe zorgen we ervoor dat we in de volgende sprint meer uit jouw groeiplan halen? Dit zijn vragen die we nu gaan beantwoorden. Vervolgens maken we afspraken wat de doelstellingen zijn voor de volgende sprint en werken we dit verder uit.

Start sprint 2

Premium groeipakket vs Basis groeipakket

Eén van de punten waar wij in geloven is dat online marketing voor ieder bedrijf haalbaar moet zijn. Daarom bieden wij twee onderscheidende pakketten aan: Basis groei of Premium groei. Het verschil tussen deze twee pakketten ligt in de aanpak en de intensiteit waarmee we het online ecosystem benaderen voor jouw bedrijf.

Het Basis groeipakket is voor bedrijven met een beperkter budget die toch het maximale uit hun online omgeving willen halen. We richten ons op efficiënt inzetten van de beschikbare middelen en optimalisatie van de belangrijkste online kanalen.

Het Premium groeipakket is bedoeld voor ondernemers die de markt willen domineren en de nummer één positie in hun sector willen veroveren. In elke sprint streven we ernaar om nieuwe onderdelen van het online ecosystem te ontwikkelen en aan te pakken.

Maak een afspraak

Waarom Qlikr?

Nieuwste technologieën

Qlikr maakt gebruik van allernieuwste technologie, zoals AI

Maandelijks opzegbaar

Bij Qlikr zit je niet vast aan abonnementen

+20 jaar ervaring

Bij Qlikr heb je de beschikking over doorgewinterde marketeers, gecombineerd met enthousiaste jongprofessionals

Meten=weten

Elke euro telt. Daarom krijg je iedere maand een rapportage met èchte cijfers

Waarom werken met het online ecosystem?

Jouw marketingdoelstelling: duurzaam de juiste doelgroepen bereiken via de juiste on- en offline kanalen. Het online ecosystem van Qlikr laat zien welke communicatiekanalen en -middelen er zijn, welke jij gebruikt of juist ontbreken en hoe je deze zo optimaal mogelijk kan inzetten. Inzicht begint altijd met een kritische analyse van hoe je het nu doet (cijfers dus!) en waarmee. Hoe effectief is je huidige online omgeving (website), welke kanalen en middelen gebruik je. Hoe, waarom, voor wie, wanneer. En niet alleen dat, klopt ook de samenhang, zet je je middelen logisch in en vooral, versterkt the medium the message (…en andersom natuurlijk).

“Met ons online ecosystem laten we jou zien wat anders of beter kan, wat ontbreekt en… waar beslist nog kansen liggen. Qlikr zet online diensten in die jouw marketingcommunicatiemix 100% resultaatgericht versterken.”

Terug naar online ecosystem

Wordt jij de nieuwe #1 in jouw sector? Neem dan contact met ons op voor jouw eerste sprint!