Skip to main content

Online opvallen?

Jezelf ontzorgen van A tot Z

Wij bij Qlikr zijn ervan overtuigd dat online marketing niet duur hoeft te zijn. Met een klein budget kom je al héél ver! Kijk snel verder voor de mogelijkheden. Samen zetten we de klant in beweging.

Qlikr Online Marketing. Wij zetten de boel in beweging.

Qlikr Online Marketing. Voor het budget van een parttime junior marketeer een full stack team met specialisten tot je beschikking. Qlikr maakt het mogelijk voor je. Wij hebben de ideale mix van marketeers met meer dan 10 jaar ervaring en jonge, gedreven enthousiastelingen die een vernieuwende wind laten waaien. Of het nu gaat om online marketing, content marketing of andere creatieve oplossingen. Happiness is just one Qlik away!

Je las het al goed. Wij werken samen met jou als verlengstuk van je bedrijf. Zie ons als je eigen marketingteam. Bereikbaar wanneer je ons nodig hebt, voor het specialisme wat je op dat moment nodig hebt. Dynamischer kan het niet. En wil je weten hoe we je meer nachtrust geven met online marketing? Stuur ons een bericht of Qlik snel op ons telefoonnummer.

Een goede basis geeft je bedrijf zekerheid en schaalbaarheid. Je zorgt er zo voor dat jouw bedrijf zich kan focussen op datgene waar jullie goed in zijn. Die rust zorgt niet alleen voor meer focus. Ook helpt het je om je onderneming schaalbaar te maken. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt, voor precies datgene wat je op dat moment nodig hebt. Zo helpen we al veel mooie bedrijven om te groeien. Welke groei wil jij realiseren? Laat het ons weten!

Qlik snel

Social Media

Content creatie en Beheer
v.a. € 300,-

Online
Adverteren

Zoekmachine en Social Media
v.a. € 150,-

Web Redactie

Wervende teksten
v.a. € 99,-

SEO Marketing

Zoekmachine Optimalisatie

Influencer Marketing

Campagnes die tellen
v.a. € 99,-

Je eigen Online Marketeer al vanaf één dag

Zoek je naar een gespecialiseerde online marketeer in SEO, SEA, Google Analytics, e-mail of social media marketing? Dan kunnen wij je verder helpen. Al vanaf 1 dag per week kun je één van de Online Marketeers van Qlikr inhuren. Dit noemen we het Qlikr Totaalpakket.

Vanzelfsprekend krijg je één vaste contactpersoon. Deze professional zorgt dat jouw vragen optimaal worden ingevuld. Je mag rekenen op de Qlikr expertise. Wist je trouwens dat al onze marketeers gecertificeerde Google  marketeers zijn? Wij vinden dat heel normaal.

Lees verder
Online marketeer inhuren

Wie wij zijn

Qlikr bestaat uit een jong team, van online marketeers en content marketeers uit verschillende bedrijfstakken. Naast dit jonge team heb je toegang tot zeer ervaren marketeers met meer dan 30 jaar ervaring. Alles in aangepast op jouw behoefte. Van het budget tot de inzet van je marketing.

Hiermee zorgen we dat jij kan doen waar je goed in bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je marketing. Nachtrust en dan opstaan met resultaat. Wat wil je nog meer?

Persoonlijk contact en interesse in de diensten die jij aanbiedt zijn voor ons belangrijk. Los van de vele Qliks naar je website, willen we ook een Qlik met je bedrijf. Wanneer die match er is, bereiken we samen veel meer. Jij nachtrust, wij een blije klant. Wat wil je nog meer.

Zelf zien wat we doen en wie we blij maken? Volg ons dan op LinkedIn.

De Qlikr beloftes

Qlik verder

Persoonlijk

Persoonlijk contact. Omdat we mensen zijn. Omdat we je willen kennen. Gewoon, omdat jij het bent. Hoe drink jij je koffie?

Gecertificeerde marketeers

Al onze marketeers zijn gecertificeerd door Google. Voor ons de normaalste zaak van de wereld. Waarom? Met onze kennis heb jij een stapje voor op je concurrent.

Data gedreven beslissingen

We ❤️  data. En jij ook wanneer je ziet welke resultaten we hiermee boeken. Zo weet je precies waarom we de beslissingen nemen die we nemen.

+10 jaar ervaring

Weet je nog, toen Steve Jobs de iPhone 1 presenteerde? Wij stonden als marketeers toen al in onze banken te springen. Zo lang houden we al van dit prachtige vak.

Qlikr blogs

Doelgroep bereiken met meta adverteren | Qllikr
Online Advertising

Jouw doelgroep bereiken met Meta adverteren

Jouw doelgroep bereiken met Meta adverteren Meta (Facebook en Instagram) verandert regelmatig de targetingmogelijkheden van het adverteren. De veranderende wet- en regelgeving en maatschappelijke discussies…
Vacaturecampagne in 6 stappen | Qlikr
Online Marketing

Val op met je vacaturecampagne in 6 stappen

Val op met je vacaturecampagne in 6 stappen Het is tegenwoordig helaas niet meer zo dat je inbox volloopt met reacties nadat je een vacature…
LinkedIn trends | Qlikr
Online Marketing

De 3 belangrijkste trends voor LinkedIn in 2023

De 3 belangrijkste trends voor LinkedIn Een nieuw jaar betekent nieuwe trends, zo ook voor LinkedIn. In het vorige blog gingen we in op de…

Klaar om samen te groeien?